HotRod Ace Cafe
logo Ace Café
HotRod Ace Café!
home interieur agenda foto's
links gastenboek contact route
 

Agenda - andere

 

06-09-2014 om 20:00 h
NO APOLOGIES
www.noapologies.be/
Wij zijn Rock Coverband, die songs spelen van de jaren '90 tot nu,

ga je graag uit de bol ??

meebrullen met bekende songs??

festivals gemist???

awel No Apologies is je tweede kans!!!

5 EURO ENTREE

20-09-2014 om 20:00 h
OLD NUMBER 6 & DE HUKKELFUKKERS
DOUBLE GIG
OLD NUMBER 6:
www.facebook.com/pages/Old-Number-6/100852293782
www.myspace.com/oldnumbersix
Metal; Hard Rock; Alternative
Biografie
Old Number 6 has its roots in Kasterlee, Belgium.

The band was formed by some friends in the fall of 2008. In January 2009 they played their first gig at the Bogaard in Geel. And since then they kept on playing and shared the stage with bands like Up The Irons, Funeral Dress, Bliksem, the Kids and Pro Pain...

In the winter of 2011 (after a period of playing gigs, writing songs and evolving) Old Number 6 recorded its demo. One year later, they started recording their first full album. Wich brings us to this point. Old Number 6's first full album, "Guidelines for the criminally insane", is out now!
Come check it out at the gig near you!

DE HUKKELFUKKERS:
www.facebook.com/hukkelfukkers?hc_location=timeline
Vetzakkerock uit Lichtert
Biografie
Zestien jaar na hun opstanding uit de zandige grond der kempense heuvelrug ontdekken Bor Van Soom en Pieter De Busser dat ze dan toch iets willen betekenen in de wereld. Ze kopen een gitaar en beginnen hun eerste songs te schrijven.

Uit dit eerste ruwe werk blijkt reeds hun eigenheid. Geen melige ballads of pop songs over sprookjesachtige liefde maar échte verhalen over échte mensen en problemen, gezongen in een échte taal: het Lichtaartse dialect. Deze vroege composities, waaronder “ne vélo van ’t fabriek” en “zat”, brengen hen tot een eerste prille bekendheid in eigen dorp.
5 EURO ENTREE

04-10-2014 om 20:00 h
DOUBLE-X
www.double-x.be/
ROCK & METALCOVERBAND
10 jaar geleden op een tuinfeest in de buurt van Geel vond het eerste optreden plaats van Double-X. Het was de bedoeling om het bij dit ene optreden te houden, maar na enkele liters gerstenat, werd er beslist om toch door te gaan met deze groep. Wat drank al met een mens kan doen! Vele avonden werd er naar nummers gezocht die makkelijk verteerbaar waren voor ons muzikaal slecht verteringsstelsel. Verschillende metalen notenbalken werden één voor één doorgezaagd met een verroeste ijzerzaag, om nog maar te zwijgen over de popnummers die op geheel eigen wijze werden klaargemaakt op een bedje van punk en metal, uiteraard met een scheutje alcohol en een vleugje humor. Kortom, met Double-X heb je alle ingrediënten in huis om een leuk feestje te bouwen. In die 10 jaar was zelfs het Vlaamse land niet langer de limiet, maar werd er ook al duchtig aan export naar Nederland en Duitsland gedaan.

Plezier staat voorop bij Double-X en dat proberen wij ook met elk optreden weer over te brengen op ons publiek, en dit hopelijk ook nog de volgende 10 jaar!
5 EURO ENTREE

Agenda Ace RUMST

Er zijn momenteel geen evenementen gepland.
 

Stella Artois